SamenhuiS-dag 2017

Samenhuis

21 april jl. hebben we met 53 personen genoten van een mooie SamenhuiS-dag in Avifauna.

Elk jaar wordt er in oktober een sportief evenement georganiseerd door Stichting Lopen tegen Kanker in Warmond, o.a. zijn er diverse afstanden voor hardlopers en er is een wandeling van 10 km uitgezet rondom Warmond. Een SamenhuiS-team met 20 deelnemers heeft meegewandeld in 2016 en aan het eind van het evenement mochten wij een donatie ontvangen voor het inloophuis. Hiermee konden wij een gezellige dag voor bezoekers en vrijwilligers organiseren.
Rond 11.15 uur was iedereen er, konden we “inschepen” en begon de boottocht van een uur richting de Braassem. Aan boord genoten we van een lekker kopje koffie met gebak. Het weer werkte mee en iedereen had het prima naar zijn/haar zin. Rond 12.30 uur waren we weer terug en wachtte ons een heerlijke lunch in het parkrestaurant.

Daarna kon iedereen de hele middag vrij het Vogelpark in. We kregen veel fijne reacties. Men vond dit weer een mooie dag om zo met elkaar te genieten. We merken elke keer weer dat onze bezoekers uitzien naar deze dag. Een aantal had ook meegelopen vorig jaar in oktober en wist dus dat deze dag er weer aan zat te komen. Al met al weer een gezellige dag, waar we met elkaar goed op terug kunnen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *