Jongerenlounge vanaf 12 jaar

jonglounge 02-2017

Voor jongeren

Elke eerste woensdag van de maand is er van 19.00 – 20.30 uur een avond voor jongeren die (in)direct met kanker te maken hebben (gehad). Je kan knutselen, spelletje doen, muziek luisteren of gewoon chillen met elkaar. Het is vooral een gezellige avond en wanneer iemand zijn verhaal wil vertellen, kan dat gewoon. De invulling van deze avond staat niet vast, want er moet niets en veel is mogelijk. De jongere wil niet anders zijn of zielig gevonden worden, maar door wat ze meegemaakt hebben, staan ze wel anders in het leven. Jongeren herkennen dit van elkaar en dat maakt het makkelijker om ervaringen te delen. Als je het prettiger vindt om samen met iemand te komen, is dat prima!

Wil je de avond bezoeken?

Laat het ons even weten. Dan zorgen wij voor
voldoende begeleiding en materialen.
Aanmelden kan via  jongerenlounge@samenhuis.org.

One Response to Jongerenlounge vanaf 12 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *