Kinderinloop voor kinderen van 6-12 jaar

Kinderinloop3

Voor jongeren

Van 6-12 jaar

Elke tweede woensdag van de maand is er van 16.00 tot 17.30 uur een middag voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar in het SamenhuiS. Deze middag is bedoeld voor kinderen die op wat voor manier dan ook, te maken hebben met de ziekte kanker. Niks moet, maar gewoon gezellig samenzijn met lotgenootjes, knutselen, een spelletje doen, praten, luisteren, of gewoon er zijn; het kan allemaal! Iedereen is meer dan welkom op deze middag. Het is de bedoeling om met elkaar een ontspannen middag te hebben. Wil je komen, meld je dan wel even aan, zodat we weten hoeveel kinderen er zullen zijn. Je kunt bellen of mailen naar info@samenhuis.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *