Zomerspektakel 2018

Foto-SamenhuiS-overhandiging-geldbedrag

Op 22 januari 2018 maakte het Zomerspektakel 2018 de twee goede doelen bekend die dit jaar mogen rekenen op een mooi geldbedrag, de Alphense Kinderboerderijen en ”Ik kook ook voor jou”.
In 2017 waren SamenhuiS en Diabetesouders regio Leiden de goede doelen. Op 6 september ontvingen Rudi Overmars, voorzitter van Stichting SamenhuiS, en Evert Franse, algemeen coördinator, uit handen van Stanley de Looze, voorzitter van het Zomerspektakel een mooie cheque van € 5.439,00.Met dit bedrag kan SamenhuiS o.a. materialen kopen voor de kinderinloop en op dit moment zijn we druk bezig met het ontwerp en de tekst voor een folder speciaal voor de kinderinloop. Deze folder zal verspreid worden op basisscholen, bij de huisartsen in Alphen en in de regio, bij de kinderopvanglocaties etc.
We wensen de organisatie van Zomerspektakel 2018 heel veel succes met de voorbereiding en de bezoekers heel veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *