GEZOCHT: gastvrouwen en gastheren

Het SamenhuiS in Alphen aan den Rijn, dat een bijdrage levert aan de mentale ondersteuning van mensen die te maken hebben met kanker, zoekt  enthousiaste vrijwilligers die gastvrouw of gastheer willen worden.

Om ons doel te bereiken organiseren wij in ons SamenhuiS voor volwassenen en jongeren die leven met kanker, hun naasten en ook nabestaanden diverse activiteiten, zoals inloopmomenten, creatieve middagen, themabijeenkomsten, etc. Wij willen ons bestaande team uitbreiden en zoeken vrijwilligers die ondersteunend kunnen zijn voor onze bezoekers, open staan voor de emoties van onze bezoekers en die goed kunnen luisteren zonder zelf in te vullen.

Wil jij je inzetten voor dit prachtige doel, maar wil je nog meer informatie? Kijk dan op onze website www.samenhuis.org en neem gerust contact op met onze algemeen coördinator Evert Franse via e-mail: info@samenhuis.org

Wat vragen we van je?

  • Betrokkenheid bij het onderwerp en instemmen met de doelstelling van het SamenhuiS.
  • Samenwerken met de andere vrijwilligers.
  • Praktische instelling en kunnen improviseren.

 

Wat kunnen wij jou als vrijwilliger bieden?

  • Je zult merken hoe mooi en dankbaar het is om activiteiten te organiseren voor mensen die te maken hebben met kanker.
  • Je zult deel uitmaken van een enthousiast team van coördinatoren, gastheren en gastvrouwen.
  • We bieden je een basistraining Gastvrouw/gastheer in een inloophuis aan.

Dank alvast voor jouw reactie.

Evert Franse – algemeen coördinator

E-mail: info@samenhuis.org

Samenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *