Een schoon SamenhuiS

Sponsor schoonmaak

Sinds de verhuizing naar de Uranusstraat 14 E zorgen de vrijwilligers van het SamenhuiS met elkaar dat de bezoekers elke keer weer in een schoon huis kunnen worden ontvangen. Omdat er steeds meer bezoekers komen en er ook steeds meer activiteiten worden georganiseerd zijn we op zoek gegaan naar hulp om het SamenhuiS fris en schoon te houden.
We hebben Gerco Schoonmaak BV bereid gevonden om vanaf half maart 2018 twee keer per maand het SamenhuiS schoon te maken. Zo zorgt Gerco dat de bezoekers in een schone omgeving kunnen worden ontvangen en de vrijwilligers hun tijd aan de bezoekers en de activiteiten kunnen besteden. Donderdag 8 maart jl. hebben Rudi Overmars, voorzitter van stichting SamenhuiS en Marco Rietveld van Gerco Schoonmaak BV de sponsorovereenkomst getekend. We zijn hier erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *