SamenhuiS bestaat 5 jaar

2 oktober is een dag met een gouden randje voor bezoekers en vrijwilligers van het SamenhuiS. Deze dag vierden we met elkaar dat het inloophuis 5 jaar bestaat. Vanaf 10.00 uur was iedereen welkom, in Zalencentrum De Bron stond de koffie en thee klaar met eigen gebakken appeltaart en boterkoek. Om 10.30 uur startten de activiteiten. In de grote zaal  was een complete wellnessruimte ingericht met de mogelijkheid om je te laten verwennen met  o.a. een rugmassage, voetreflexmassage, gezichtsbehandeling, of manicure. Dit alles belangeloos verzorgd door masseuses en medewerkers van Wellnesspraktijk Alphen, My Body My soul, By Daan, 1 met je voet en Relax aan de Rijn. Veel van de bezoekers lieten zich dan ook heerlijk verwennen!
In een andere ruimte werden yogalessen gegeven en men kon kennismaken en ervaren wat Reiki voor je kan betekenen. De creatievelingen hebben tijdens de workshop intuïtief schilderen prachtige schilderijtjes gemaakt en een aantal heeft een boekje gemaakt, op de manier zoals boekbinders dat doen en de kaft van het boekje versierd. Bezoekers die wel eens Black Jack wilden spelen hebben met veel plezier kennis gemaakt met dit spel en mensen die van sjoelen houden, konden een potje spelen.
Wethouder Zorg, Han de Jager, kwam een kijkje nemen en heeft zich uitgebreid laten informeren over alle activiteiten die het inloophuis biedt en was onder de indruk van de groei die we hebben doorgemaakt vanaf de start in maart 2014. Hij heeft respect voor de organisatie, die volledig draait met vrijwilligers en is blij dat in Alphen aan den Rijn een inloophuis is, waar mensen terecht kunnen, die geraakt zijn door de ziekte kanker.
We hebben de dag afgesloten met een heerlijke lunch, de medewerkers heel erg bedankt en na afloop was er voor alle bezoekers nog een Goodiebag met allerlei verzorgende producten.
We kunnen terugkijken op een dag met een prachtige sfeer, veel saamhorigheid en aandacht voor elkaar.
Iedereen heeft genoten van alles wat aangeboden werd. Veel dank aan de sponsoren van de wellnessruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *