Lopen tegen Kanker 13 oktober 2019

wandelaars voor website
baggerdijkje voor website
cheque voor website
Na een hele natte week, was het zondagochtend nagenoeg droog toen we richting Warmond reden. Onderweg zagen we de eerste wandelaars die gestart waren voor de 20 km wandeling.  De sporthal was aardig gevuld met hardlopers  en de warming up voor de kinderloop was al begonnen. De deelnemers van het SamenhuiS-team druppelden binnen. Een aantal had zich afgemeld vanwege ziekte, maar spontaan meldde zich een hardloper (de echtgenoot van één de wandelaars) aan. Om 10.00 uur gingen we van start voor een prachtige wandeling rondom Warmond. Van de organisatie kregen we fruit, water en een mueslireep mee. Eerst liepen we gewoon over de weg en later kwamen we op een grasdijk waar het wel heel duidelijk was dat het de hele week flink geregend had. Gelukkig waren de teamleden van SamenhuiS goed voorbereid op een beetje modder. Ons schoeisel kon er wel tegen. Op de grasdijk was jammer genoeg een hekje niet open gezet en dat betekende: file! Er was de keuze, of over het hekje klimmen, je er tussendoor wringen of de dijk af en weer onderlangs omhoog. Kortom er werden flinke capriolen uitgehaald om de wandeling te kunnen voortzetten. Dan nog via een ponton over een brede vaart en gelukkig: weer verhard verder lopen.
Om 12.30 uur waren we bij de finish, waar al veel (hard-)lopers en wandelaars ons waren voorgegaan.  Daarna volgde de uitreiking van de cheques aan de goede doelen en mochten wij voor het SamenhuiS weer een  mooie cheque ontvangen van € 2.000. De cheque werd in ontvangst genomen door Ruud, Wendy en Evert. De opbrengst is bestemd voor de SamenhuiS-dag 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *