Drie fondsen geven donaties aan SamenhuiS

aangepast
Zoals iedereen weet kost verhuizen geld, veel geld.
Toen we de beschikking kregen over een ruimere locatie aan de Grebbeberg 68 hebben we het RABO-fonds, Fonds Alphen en omstreken en Stichting Rijnkade 1630 gevraagd om een donatie om de locatie te kunnen opknappen. Ook voor de inrichting van de workshopruimte en de ontvangstruimte was geld nodig. Potten en pannen voor de kookworkshops, nieuwe lampen, extra stoelen en nieuwe gordijnen en zonwering.  In de afgelopen weken hebben we van de drie fondsen donaties ontvangen, die al deze uitgaven mogelijk maken, we zijn daar ontzettend blij mee. Het SamenhuiS kan in de toekomst meer activiteiten aanbieden en meer gasten ontvangen in een warme, huiselijke sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *