Opening nieuwe locatie SamenhuiS door burgemeester

Opening SamenhuiS 23-01-2020-154 aangepast

Het SamenhuiS heeft een nieuwe locatie aan de Grebbeberg 68, het pand is dankzij vele sponsoren helemaal opgeknapt en klaar voor het ontvangen van nog meer gasten die te maken hebben met kanker. Dus was het tijd voor een feestje met een officiële opening door burgemeester Liesbeth Spies.
Donderdag 23 januari hebben we het inloophuis met de bezoekers, sponsoren en genodigden officieel in gebruik genomen. Het was een gezellige drukte. Mevrouw Spies heeft samen met Rudi Overmars, voorzitter van Stichting SamenhuiS, de Boom van Gedachten onthuld. De boom is een wanddecoratie waarin iedereen een vlinder kan hangen met een gedachte die hij of zij op dat moment wil delen met de andere gasten.
De coördinatoren ontvingen uit handen van één van de gasten een prachtig cadeau. Een beeldje van speksteen, dat voor de gasten symboliseert wat zij in het SamenhuiS ervaren: warmte, liefde en aandacht. Ook de gastvrouwen hebben een prachtige spiegel, met het logo van SamenhuiS erin verwerkt, cadeau gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *