Lopen tegen Kanker 11 oktober 2020

SamenhuiS doet op 11 oktober weer mee met Lopen tegen Kanker, alleen anders dan voorgaande jaren in verband met Covid-19. Wij gaan namelijk wandelen en fietsen in en rond Alphen aan den Rijn en niet in Warmond. Als je met team SamenhuiS wilt meefietsen of wandelen:
1. Meld je aan bij team SamenhuiS via info@samenhuis.org en vermeld erbij dat je wilt deelnemen aan de fietstocht of aan de wandeltocht (na aanmelding ontvang je een bevestiging met starttijd, we kunnen i.v.m. het Coronavirus niet in een groep vertrekken)
2. Doneer je bijdrage van € 10,- op bankrekening IBAN NL 14RABO0311760228 van Stichting SamenhuiS onder vermelding van: deelname Lopen tegen Kanker (wij zorgen ervoor dat je donatie terecht komt bij stichting Lopen tegen Kanker)
3. Kom op 11 oktober op de starttijd die je hebt ontvangen naar het vertrekpunt: Bezoekerscentrum De Veenweiden, naast pannenkoekenrestaurant De Schaapskooi
4. We fietsen de Molen- en gemalentocht van 30 km. Je krijgt de route op papier mee. Of we wandelen 10 km in en rondom het Zegerslootgebied. Ook deze route krijg je nadat je aanmelding binnen is.
Het SamenhuiS doet dit jaar voor de zevende keer mee en alle voorgaande jaren ontvingen wij een donatie van Stichting Lopen tegen Kanker voor het organiseren van de SamenhuiS-dag voor onze gasten. Wij hopen ook dit jaar op een grote opkomst, zodat wij ook nu weer een donatie mogen ontvangen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *