SamenhuiS doet mee aan Huis in Actie!

Samen met KWF en onze branchevereniging IPSO komen wij in actie voor ons inloophuis!
Corona trok een streep door acties om geld in te zamelen. Onder andere ging de SamenLoop voor Hoop in Alphen aan den Rijn dit jaar niet door, waardoor het SamenhuiS veel minder inkomsten heeft gekregen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor (ex-)kankerpatiënten. In Nederland leven zo’n 1 miljoen mensen met en na kanker. Daar waar het in het ziekenhuis draait om het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden.
Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Klik op de link naar onze actiepagina  https://acties.kwf.nl/fundraisers/samenhuis. Op deze pagina is het mogelijk om direct een donatie te doen. De hele opbrengst is voor het SamenhuiS en elke bijdrage, groot of klein, is van harte welkom.
Doe je mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *