De 100e Heart Pillow voor de Mammapoli van Alrijne

Ondanks het feit dat het SamenhuiS tijdelijk gesloten is door Corona is het ons toch gelukt om sinds het voorjaar de Mammapoli van het Alrijne Ziekenhuis te voorzien van Heart Pillows. De Heart Pillows worden meegegeven aan mensen die een borstoperatie hebben ondergaan. Binnenkort worden er weer 30 bezorgd. Tussen die 30 zit ook de 100e Heart Pillow, gemaakt door gasten en vrijwilligers.
Hoe doen jullie dat, Heart Pillows maken in Coronatijd? Dat leggen we jullie uit. Met een aantal gastvrouwen en een enthousiaste gast gaan we heel creatief om met de Coronamaatregelen. Een gast naait de geknipte stofjes thuis aan elkaar, waarna een paar gastvrouwen de hartjes in het SamenhuiS opvullen en dichtnaaien. De Heart Pillows worden vervolgens mooi ingepakt en naar de Mammapoli in het Alrijne Ziekenhuis gebracht.

 

One Response to De 100e Heart Pillow voor de Mammapoli van Alrijne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *