Vriendenloop op 25 september a.s.

Vriendenloop

De Stichting Vrienden van Dichtbij en Alphen a/d Run slaan de handen ineen en organiseren een evenement waarbij geld ingezameld zal worden voor verschillende goede doelen.
Op zaterdag 25 september 2021 zal de Vriendenloop plaatsvinden in Archeon Alphen aan den Rijn. Van 10:00 uur tot 22.00 uur zal er gewandeld worden over een route binnen het mooie park. Teams maar ook individuele wandelaars kunnen zich binnenkort inschrijven. Naast het wandelen is er ruimte voor een markt, muziek en ontspanning.
SamenhuiS is o.a. gekozen als één van de goede doelen. We gaan in de komende tijd bedenken in welke vorm wij kunnen meedoen en aanwezig zijn op die dag. Naast wandelen zal er ook een hardloopevenement worden georganiseerd met afstanden van 7 en 14 kilometer.
De Vriendenloop kiest ervoor om de goede doelen te steunen op een wijze waarbij het direct zichtbaar is waar de opbrengsten naartoe gaan. Er is gekozen voor lokale doelen.
* In samenwerking met de Mentelity Foundation zal een meisje, afkomstig uit de gemeente Alphen, geholpen worden met een beenprothese waarmee zij haar uitdagingen aan kan gaan.
* Ook zal het SamenhuiS een donatie ontvangen waarmee zij de bezoekers en vrijwilligers een leuke dag kunnen geven.
* Het derde doel is Stichting Toekomstplan Arie-Jan. Door een noodlottig ongeval heeft Arie-Jan een incomplete dwarslaesie. Met een deel van de opbrengst ondersteunen wij de aanschaf van een aangepast hoog/laag bed.
De deelnemers worden ook in de gelegenheid gesteld om nog een ander goed doel aan te dragen. Het spreekt voor zich dat er vooraf een goede toetsing zal plaatsvinden zodat de opbrengst de juiste organisatie bereikt. De Vriendenloop zal zich inzetten om de kosten voor de organisatie zo laag mogelijk te houden.
De teams mogen vanuit de Vriendenloop rekenen op ondersteuning bij het opzetten van initiatieven en acties die gericht zijn op het inzamelen van geld.
De ontwikkelingen zijn onder andere te volgen via de Facebookpagina’s van Stichting Vrienden van Dichtbij en Alphen a/d Run.

2 Responses to Vriendenloop op 25 september a.s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *