Een bijzondere gast bezoekt het SamenhuiS

In het kader van Huis in Actie gaat Evelien van der Werff op de fiets op bezoek bij alle inloophuizen in Nederland. Op vrijdag 4 juni komt ze aan bij het SamenhuiS, wij zullen zorgen voor een hartelijke ontvangst, uiteraard met inachtneming van de Coronamaatregelen. Han de Jager, wethouder zorg is aanwezig om Evelien te begroeten, ook het bestuur is hierbij aanwezig en een paar gastvrouwen zullen een eindje met Evelien meefietsen.


Evelien overleefde tweemaal borstkanker, is inmiddels gestopt met werken en heeft 2 boeken geschreven, haar laatste boek heet: Dit boek brengt geluk.

Op 25 mei stapt Evelien op de fiets bij inloophuis IntermeZZo in Zwolle, zo wil ze een creatieve bijdrage leveren aan de wereld van kanker. Ze gaat in 6 weken tijd de 75 IPSO inloophuizen, verspreid door heel Nederland bezoeken, een fietstocht van 1300 km! Zo vraagt ze aandacht voor de KWF-actie ‘Huis in actie’ én biedt ze haar tweede boek aan om de IPSO inloophuizen te versterken met een boek vol hoop. Evelien heeft een eigen actiepagina: https://acties.kwf.nl/fundraisers/samenmetevelienbrengenwijgeluk

1 thought on “Een bijzondere gast bezoekt het SamenhuiS”

  1. Ik zou heel graag een stuk met haar mee willen fietsen. Ik heb haar eerste boek en het tweede wilde ik net bestellen.
    Zij is een oud collega van mij. Ik hoop dat het lukt.
    Hartelijke groet… Francis

Comments are closed.