Wereldkankerdag 2 februari 2024

Tijdens Wereldkankerdag staan we stil bij iedereen die geraakt is door kanker.
In het weekend van Wereldkankerdag (2-4 februari) zullen in heel Nederland de IPSO centra hun deuren openen voor iedereen die leeft met en na kanker.

Ook centrum Samenhuis opent haar deuren op 2 februari tijdens deze landelijke open dag zodat belangstellenden vrijblijvend binnen kunnen lopen.

Rond 14.00 u zal burgemeester Spies in het SamenhuiS een levensles van 1 van onze gasten onthullen om anderen geraakt door kanker een hart onder de riem te steken en te inspireren. Ook zal burgemeester Spies in gesprek gaan met onze vrijwilligers en gasten van het SamenhuiS.

Zien we jou ook op vrijdag 2 februari?

Het SamenhuiS organiseert op deze dag een informatiemarkt rondom kanker. Tussen 11.00 uur en 15.30 uur ben je van harte welkom in het SamenhuiS aan de Grebbeberg 68 in Alphen aan den Rijn. Er is onder andere een oncologisch fysiotherapeut, een oedeemtherapeut, een bewegingscoach, een meditatie- en klankbegeleider, een lingeriewinkel gespecialiseerd in borstprothesen even als verschillende patiëntenverenigingen. En een bewegingscoach geeft 3 tien rittenkaarten weg.

Kom en neem iemand mee en zet 2 februari alvast in je agenda.

En natuurlijk delen we zoals elk jaar, rozen uit op vrijdag 2 februari om zoveel mogelijk mensen die geraakt zijn door kanker, te laten weten dat we aan ze denken.

Datum

feb 02 2024
Verlopen!

Tijd

11:00 - 15:30