Lezing ‘Leven na kanker: van óverleven naar leven’

Op 18 april a.s. van 14.00 – 15.30 uur houdt Martha Rijkmans in het SamenhuiS een lezing over: ‘Leven na kanker: van óverleven naar leven’.

De diagnose kanker zet je wereld op zijn kop. Maandenlang ben je gefocust op onderzoeken en behandelingen. Op alles wat nodig is om te overleven. Je had gedacht dat het nu klaar zou zijn, dat je weer gewoon zou kunnen leven, maar dat valt tegen. Je bent in een nieuwe fase beland, de fase van herstel. Je lichaam wil nog niet wat jij wilt en je emoties gaan alle kanten op.

Het lijkt wel alsof je niet meer onbezorgd blij kunt zijn. Diep van binnen voel je de onzekerheid en regelmatig knaagt de angst voor terugkeer. Je bent veranderd op een manier die je soms zelf niet begrijpt, laat staan je omgeving. Je wilt hier goed uitkomen, beter en sterker, maar je weet niet hoe.

In deze interactieve lezing ontdek je hoe je weer grip kunt krijgen op je leven.

Dat je er niet ‘overheen’ hoeft te zijn om je leven op te bouwen. Dat je hier sterker uit kunt komen en volop van het leven kunt genieten.

Martha geeft je niet alleen informatie, maar ook praktische handvatten om na deze middag zelf mee aan de slag te gaan. Martha Rijkmans coacht mensen na (borst)kanker van óverleven naar leven. In 2016 en 2018 heeft zij zelf borstkanker. Haar jarenlange ervaring als therapeut heeft zij ingezet om zichzelf door dit proces heen te helpen. Zij deelt dit graag met anderen.

Meer informatie vind je op onderstaande website:

www.levenenzo.nl

Vanwege een beperkt aantal plaatsen, graag aanmelden voor de lezing via info@samenhuis.org