Persoonlijke acties

In ACTIE gaan voor SamenhuiS 
Persoonlijke acties ter sponsoring SamenhuiS

  1. Bij elke verjaardag of jubileum kun je je afvragen of cadeau ’s onderling altijd nodig zijn. Je kunt ook denken aan een goed doel als SamenhuiS en een opgepimpte schoenendoos met gleuf neerzetten waarin gasten/familieleden hun bijdrage stoppen bij bezoek aan de jarige of jubilaris.
  2. Flessen inzamelen door de school/scoutinggroep etc. om een bijdrage te leveren aan SamenhuiS.
  3. Bij een nieuwjaarsreceptie een goed doel als SamenhuiS benoemen en de werknemers verzoeken onder naam van het goede doel een bijdrage te leveren op de bankrekening van het bedrijf. Het bedrijf zou een verdubbelaar kunnen kenbaar maken als vliegwiel.
  4. Organiseer een gezamenlijke sportieve activiteit voor vrienden en kennissen (bv. een paar uur spinnen, een golftoernooi, een benefietwedstrijd (zaal)voetbal, een parcours wandelen of fietsen, een aantal ronden lopen of zwemmen en donaties per ronde en laat iedere deelnemer zich laten sponsoren door zijn/haar eigen familie, vrienden en kennissen.
  5. Nodig vrienden uit voor een gezellig etentje, een high tea, een barbecue of een feestje en vraag een vaste of variabele bijdrage voor SamenhuiS.
  6. Ruim je huis flink op en probeer de overbodige spullen te verkopen via marktplaats of op een rommelmarkt.
  7. Lock-up actie: sluit je met een aantal vrienden/kennissen (ondernemers) voor een middag op en probeer door middel van een belactie donaties voor SamenhuiS los te krijgen.

8. Organiseer een online pubquiz voor familie en vrienden.Bak een aantal lekkere taarten voor de collega’s op het werk en vraag een financiële bijdrage.
9. Bak een aantal lekkere taarten voor de collega’s op het werk en vraag een financiële bijdrage.
10. ......
11. ......

Neem voor vragen of voor overleg contact op met onze coördinatoren

mail coördinatoren