Gratis kennismaking met Reiki op afstand voor bezoekers van het Samenhuis

aanmelden

Ontdek de kracht van Reiki vanuit het comfort van je eigen huis. Bij Samenhuis bieden we nu gratis kennismakingssessies met Reiki op afstand aan, geleid door Sabine Stapel van Studio Intuïtie. Laat je energie weer stromen en ervaar de kracht van Reiki, allemaal vanuit de rust en ontspanning van je eigen omgeving. Geen gedoe met het huis uitgaan, gewoon comfortabel thuis.

Reiki is een vorm van energetisch werk, gericht om jouw energiesysteem een boost te geven. Reiki ondersteunt energetisch bij het loslaten van blokkades, emoties, belemmerende overtuigingen, die onbewust in jouw systeem vastzitten. Hierdoor kom jij dichterbij jouw authentieke zelf en jouw intuïtie. 

Een Reiki-behandeling op afstand is supergemakkelijk. Je meldt je aan en neemt Sabine contact met jou op om een moment te prikken. Vervolgens belt Sabine jou op dat afgesproken tijdstip, en dan is het jouw tijd om te ontspannen. Zorg ervoor dat je de komende 30-40 minuten niet gestoord kunt worden en maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Na afloop van de Reiki-sessie bellen jullie samen weer even om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe je je voelt. Het is echt een persoonlijke ervaring, zelfs op afstand!

En als de kennismaking met Reiki bevalt, kan je bij Sabine terecht voor vervolg behandelingen. Zij hanteert voor Samenhuis-bezoekers een gereduceerd tarief (50% korting), zodat je jouw Reiki-reis voort kunt zetten met de steun van een ervaren begeleider.

Wil je gebruik maken van deze Reiki kennismakingssessie, stuur dan een mail met daarin je telefoonnummer vermeld naar info@samenhuis.org Voor meer informatie over Sabine, Reiki en Studio Intuïtie: www.studiointuitie.nl