De Kracht van Frequentie door Hilda van Veen

Op 29 mei komt Hilda van Veen naar SamenhuiS:

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’.
Je staat voor keuzes over wel of niet behandelen en het voelt misschien wel dat je helemaal geen keus hebt… Hoe het ook gaat, welke keuzes je ook maakt, het is een intens proces.
Wat helpt jou om je beter te voelen? Heb je behoefte aan rust, of juist aan nabijheid van een dierbare? Trek je je terug en blijf je graag binnen of komen de muren inmiddels op je af? Je kunt het van te voren niet inschatten he, alleen in het moment voelen bij jezelf.   
Elk moment mag je voelen wat er in je is.  

Misschien heb je wel eens gehoord of gelezen over frequenties. Meer en meer is bekend welke frequenties je beter doen voelen en wat er met frequenties gebeurt als je ziek bent. Een orgaan dat ziek is, heeft een lage frequentie. Ook angst en bezorgdheid hebben een lage frequentie. Om te herstellen heb je hoge frequenties nodig. En waar vind je die dan? Een voorbeeld van een plek met hoge frequenties is de zee. Daar knap je van op toch?

Een andere mogelijkheid is het ‘Love Peace Harmony veld’. Dit ‘veld’ wordt gevormd door een kunstvorm, namelijk drie kalligrafieën. Deze kun je op de afbeelding zien. De kalligrafieën vormen een trillingsveld. Als je in een kamer zit waar deze kalligrafieën staan, kan het je rust geven, je kunt dieper ontspannen, je kunt jezelf weer gaan voelen.

Deze kalligrafieën zijn gemaakt ter ondersteuning van de mensheid. Als ambassadeur van de wereldwijde organisatie Love Peace Harmony Foundation, kan ik met de kalligrafieën werken op plekken waar mensen extra kracht kunnen gebruiken. Ik ben bekend met de gevolgen van kanker. Mijn moeder had kanker en dat heeft in het gezin waar ik opgroeide 35 jaar lang een grote rol gespeeld. Ook mijn partner had kanker. Ik weet dus enigszins wat er kan spelen.
Als therapeut heb ik heel veel mensen geholpen om weer te voelen wat er in hen is. In moeilijke omstandigheden kunnen emoties zo overweldigend zijn en kan je het contact met je lichaam verliezen. De kalligrafieën van liefde, vrede en harmonie kunnen het vergemakkelijken om je weer te openen voor positiviteit. Om weer liefde, vrede en harmonie binnen te laten.

In een situatie waarin je zoveel hebt doorstaan, kan je wel wat hulp gebruiken. Het love peace harmony veld biedt deze hulp. Jij hebt de regie, de kalligrafieën zullen het makkelijker voor je maken.

Tijdens deze bijeenkomst staan de drie kalligrafieën in de ruimte. De deelnemers kunnen plaats nemen op een stoel. Het kan zijn dat je de hoge frequentie al direct kunt waarnemen. Misschien voel je niets bijzonders en dat ik ook goed.
We gaan aan de slag met simpele technieken: door je hand ergens op je lichaam te leggen, door met je aandacht naar een bepaalde plek in je lichaam te gaan, door te visualiseren, de liefde in te ademen en angst los te laten. Jij hebt de regie. Door contact te maken met je lichaam en de frequentie van de kalligrafieën toe te laten, zul je je beter voelen en kan je weer in je eigen kracht gaan geloven. Al duizenden mensen hebben de kracht van de kalligrafieën ervaren en er elk op hun eigen manier baat bij gehad.

Kom je het ervaren?
Op 29 mei van 14.00-15.30 uur.
Aanmelden via info@samenhuis.org

Liefdevolle groet, Hilda van Veen