Nieuw steuntje in de rug van Oranje Fonds

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daarvoor hebben we extra vrijwilligers nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kunnen wij artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Het SamenhuiS wil  lotgenotengroepen voor mensen met  prostaat en borstkanker opzetten en een groep  met als thema: Wat als je niet meer beter wordt. Daarnaast willen wij zichtbaar aanwezig zijn in de buurtcentra om daar ook inloopmomenten te organiseren. Ook zijn we in gesprek met het Alrijne ziekenhuis om te kijken of we ook daar aanwezig kunnen zijn.”

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Het fonds wil dat niemand er alleen voor staat en iedereen mee kan doen in onze samenleving. Daarom versterkt en verbindt het organisaties en vrijwilligers die bijdragen aan een verbonden samenleving. Dit doet het Oranje Fonds dankzij steun van o.a. de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en diverse andere partners. Koning WillemAlexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.