Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker op 30 mei in Leiden

Als je de diagnose alvleesklierkanker krijgt staat het fundament van je bestaan op z’n kop. Niets is meer vanzelfsprekend. Dit heeft een enorme impact op jou en op je naasten.
Naast alle emoties kunnen er veel vragen op je af komen. Hoe doe jij dat, waar loop jij tegenaan, hoe reageert jouw omgeving en welke verwachtingen zijn er bij jezelf of een ander. Waar heb je last van en wat gaat goed. In een veilige omgeving met lotgenoten je emoties delen en vragen bespreken kan fijn zijn.

Angst, onzekerheid en het gedwongen worden om anders te leven, zijn thema’s die iedereen zal herkennen. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal en beleving en tegelijkertijd zijn er veel raakvlakken. Andere thema’s die aan de orde kunnen komen zijn chemotherapie en bijwerkingen, voeding, bewegen of levenseindevragen.

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee – centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en lotgenoten van harte uit voor deze regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei a.s.  van 10.30-12.30 met aansluitend een lunch.

Aanmelden kan via de website, www.inloophuisscarabee.nl of stuur een mail aan info@samenhuis.org.

Locatie Scarabee, Oude Vest 17 in Leiden