Vacature gastvrouw of gastheer

Kan jij goed luisteren, ben je betrokken, empathisch en ben je praktisch ingesteld? Dan is het SamenhuiS misschien iets voor jou. 

Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken maar ook goed kunt samenwerken. Het is een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is, maar het is niet noodzakelijk. 

Jij bent als vrijwilliger van onschatbare waarde voor ons centrum. 

Wat krijg je er voor terug? Dit begint natuurlijk met de voldoening vanuit de dankbare gasten. Wij bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer met goede ondersteuning. Na eerst een aantal keer meegelopen te hebben om te ‘proeven’ krijg je een introductiecursus. En je staat er niet
alleen voor, je werkt altijd samen met een andere vrijwilliger. Ook zijn er mogelijkheden je te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en teambuilding activiteiten. Afspraken leggen we vast in een
vrijwilligersovereenkomst, waardoor je ook meteen verzekerd bent. 

Ben jij een evenwichtige persoonlijkheid met een representatieve houding en ben je 10 uur per maand beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Heeft het bovenstaande je nieuwsgierig gemaakt? 

Neem contact via ​06 19 956 927 of 06 58 938 292
of mail naar ​info@samenhuis.org, dan maken we een afspraak.