30 mei heropening SamenhuiS, ben jij erbij?

Na een periode van verbouwing en vernieuwing, zijn we verheugd om de deuren opnieuw te openen en onze gasten weer te verwelkomen. Om de verwachte en geplande groei in bezoekers en activiteiten te kunnen opvangen was een verbouwing van het SamenhuiS essentieel.

Tijdens deze gelegenheid zullen we niet alleen onze fysieke ruimtes heropenen, maar ook de nieuwe website onthullen en ons gloednieuwe logo presenteren. Al deze vernieuwingen symboliseren ons voortdurende streven om een warme en ondersteunende omgeving te bieden aan iedereen die, op welke manier dan ook, te maken heeft met kanker.

Misschien is dit voor jou het moment om op een ongedwongen manier kennis te komen maken met het SamenhuiS.

Bovendien vieren we tijdens deze heropening ook een mijlpaal: SamenhuiS bestaat 10 jaar!

We nodigen je uit om samen met ons deze bijzondere gelegenheid te vieren. Het wordt een feestelijk samenzijn met een opening door de voorzitter om 16.00 uur, onthulling van het logo, een muzikale omlijsting door Zasja Heijligers die speciaal voor het SamenhuiS een lied heeft geschreven, een hapje en een drankje.”

Voor wie: iedereen die, op welke manier dan ook, getroffen is door kanker.

Datum: 30 mei 2024
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
locatie: Grebbeberg 68 2402 ZE Alphen a/d Rijn

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een inspirerende middag te beleven en met elkaar vooruit te kijken naar de vele jaren van ondersteuning die voor ons liggen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en coördinatoren SamenhuiS